Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Flere firmaer på nettet giver i dag flere leveringsmetoder. En af de mest populære er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter de bestilte produkter når du har mulighed for det. Fragtmetoden er altså ekstremt gnidningsløs, samt i mange tilfælde også den mindst kostelige form for levering.

Du burde ligeledes afveje for og imod at få ordren bragt hjem til dig selv eller til hvor du arbejder. Metoden er uheldigvis en sjat mindre prisbillig, men ydermere særdeles smertefri. Den prisbilligste leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter ordren, men den mulighed betinges af at du lever med kort afstand til online forretningens hjemsted.

Fragttiden er temmelig vigtig ifald man har brug for dine nye produkter om få sekunder, og med det formål er det relativt meningsfuldt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid for det vedkommende produkt.

Mange online webshops garanterer levering på næste hverdag på en masse varer, men vær vagtsom da det forudsætter at bestillingen placeres forud for et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få ordren ud af døren forud for at logistikmedarbejderne får fri.

Nogle enkelte internet selskaber frembyder levering uden gebyr, men tit kun såfremt der shoppes for en bestemt sum. Derudover kunne du gribe den billigste løsning til levering, som i mange tilfælde – ligegyldigt om du er nær Næstved, Grenaa eller Jyllinge – vil være at få leveret ordren til et afhentningssted.

Mange køber på online virksomheder

Det er i dag ret enkelt for internetbrugere at finde de laveste priser i blandt forskellige online forretninger og altså har de fleste online forretninger været tvunget til at sænke udsalgspriserne på deres varer – til babyer og børn, og samtidig også til herrer og damer – betydeligt, og endda nogle gange love portofri fragt.

Dog kan det stadigvæk vise sig smart at besigtige enkelte firmaer på nettet efter rabat forinden du gennemfører din bestilling, så du er tryg ved at få den skarpeste pris.

Du må alligevel være årvågen med, at såfremt en internet handler udbyder produkter for en salgspris som kan ses som uendeligt lav, bør det tit være et kendetegn på en falsk internet webshop. Bestillinger med kort er dog en del af en retningslinje, som assisterer en imod snydagtige internet shops.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ kan du udnytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at afdrage regningen senere.

Forinden folk shopper på en e-butik kan man de facto have øje for netshoppens handelsvilkår, men det er normalt ikke særlig spændende.

En nemmere løsning kunne være at efterse hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det generelt er en indikation om at webshoppen understøtter de danske retningslinjer, foruden at internet forretningen lejlighedsvis kontrolleres af eksperter som har megen viden om reglementet på området. Derudover giver det dig anledning til støtte, når du oplever vanskeligheder i processen med dit indkøb.

Yderligere er det en hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de vigtigste retningslinjer der indvirker på købet, eksempelvis den ombytningspolitik internet webshoppen benytter. På grund af dette er det tilmed essesentielt, at man altid opbevarer ens e-mail kvittering, så man en anden gang vil kunne påvise handlen, om du leder efter en vare til en herre eller dame.

Efterses af fagfolk der har megen viden om vilkårene på området

Trustpilot tilbyder super strålende løsninger til at inspicere en række tidligere kunders ratings og derfor kan det være til hjælp, at du udforsker webshoppens vurderinger inden du bestiller.

Facebook indebærer endvidere regulære værdifulde løsninger til at få et kig ind i online webshoppens kundetilfredshed. Derudover møder vi en del webbutikker hvor man kan ytre en evaluering af ordreforløbet, som tilmed kan tages i brug til afvejning af hvor glade kunderne er.

Denne hjemmeside er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har faste samarbejder med en række butikker på nettet derved at vi formidler virksomhedernes tilbud, og opnår honorar om en af de besøgende på vores hjemmeside gennemfører en transaktion.

Oplysninger om produkter og online firmaer værnes om fra tid til anden, men vi påtager os intet ansvar for reguleringer der måtte være iværksat siden sidste opdatering af vores data.