Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

En hel del webbutikker i Danmark giver på nuværende tidspunkt et hav af forskellige muligheder for levering. En sikker vinder er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din nyindkøbte vare lige når det passer dig. Fragtformen er jo ultra hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde endda den mest prisbevidste form for levering.

Du bør ydermere tænke over at bestille ordren til levering til din bolig eller ud på din arbejdsplads. Fragttypen er gerne et hak dyrere, men desuden usædvanlig let gængelig. Den prisbilligste løsning til levering kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som jo nødvendiggør at du opholder dig med kort afstand til e-forhandlerens hjemsted.

En masse forhandlere på nettet annoncerer 1 dags fragt på en lang række af deres varenumre, men vær påpasselig da det står og falder med at ordren lægges før et givent klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få produktet klar før medarbejderne har fri.

Indtil flere online shops lover gratis levering, men i de fleste tilfælde kræver det at der aftages for et præcist beløb. Som alternativ må man beslutte sig for den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket gerne – om du er i Randers, Hjørring eller Tønder – er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop.

Bestil til dit hus eller til din arbejdsplads

Det er i dag super smertefrit for alle at vurdere prisniveauet fra flere online forhandlere og følgelig har de fleste webbutikker ikke kunne slippe for at reducere prisniveauet på mange af deres produkter – til børn og babyer, og ligeså til voksne – betydeligt, og endda nogle gange byde på portofri fragt.

Det kan dog ikke desto mindre blive indbringende at prøve et par internet varehuse i Danmark efter rabat forud for at du handler, sådan at man er garanteret at opnå den laveste pris.

Du skal lige meget hvad være så påpasselig, at når en forhandler på nettet annoncerer deres produkter til en pris som er mystisk fremragende, så kan det for det meste være en varsel om en falsk netshop. Køb med gængse betalingskort er dog omfattet af en bestemmelse, som værner os imod falske online selskaber.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du drage nytte af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil betale regningen af flere omgange.

Trustpilot yder ret så sikre muligheder

Forinden folk køber på en internet butik behøver man på en vis måde betragte virksomhedens betingelser, det er dog ofte et omfattende projekt.

Et andet alternativ kan derfor være at tjekke hvorvidt internet selskabet er e-mærket medlem, fordi det bør være et bevis på at netshoppen efterfølger de officielle regler, samt at netshoppen rutinemæssigt revideres af specialister som kender til de gældende bestemmelser. Derudover giver det dig anledning til assistance, for så vidt du forvoldes dilemmaer i processen med din ordre. Her er et link til mere viden.

Trustpilot bringer dig rigtig troværdige muligheder

Trustpilot medfører uden sammenligning strålende chancer for at vurdere ganske mange øvrige forbrugeres bedømmelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du ser nærmere på internet firmaets omtaler før du shopper.

Facebook tilbyder også sådan set hæderlige muligheder for at få kendskab til internet forretningens pålidelighed. Foruden det er der endda internet webshops som tilbyder folk at udfærdige en bedømmelse af købsoplevelsen, som tilmed bør tages i brug til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Dette website finansieres af reklamer. Vi arbejder tæt sammen med diverse internet varehuse da vi publicerer butikkernes varer, og indkasserer betaling hvis den besøgende vi sender videre udfører en handel.

Oplysninger omkring tilbud og webbutikker vedligeholdes jævnligt, men vi påtager os ikke ansvaret for ændringer der eventuelt er udarbejdet efter at vi sidste gang opdaterede hjemmesidens data.