Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Cykling

Cykeludstyr skal der til, når man jævnligt kører rundt på cykel – uanset om det er kørsel til og fra arbejde, almindelig motion eller den mere ambitiøse cykling, så er der en stor glæde, ved at have noget ordentligt udstyr. Når tingene fungerer, så får man meget mere ud af sine cykelture, og er mere effektiv.

Cykling og sikkerhed

Cykling er nærmest blevet det nye sort, og alle aldersgrupper og samfundslag er blevet bidt af cykling. Lige fra skoleeleven der med cyklen kan komme ud til alle vennerne – til direktøren, der på det nyeste cykeludstyr (og med en del kulfiber) skal træne til at cykle til Paris. For slet ikke at tale om alle de cyklister der er begyndt at dukke op i vores skove. Det er dog ikke nogen skovtur, hvor de nyder naturen og ser på fuglelivet – det går derimod over stok og sten på den ene mere avancerede mountainbike efter den anden i et hæsblæsende tempo. Uanset hvor der er cykler, er hastigheden sat i vejret bare i forhold til for 10-15 år siden.

Cyklerne vi cykler på er blevet bedre og vi har ikke så meget tid længere – så det gælder om at komme fra A til B hurtigst muligt. Og i storbyerne er det som regel cyklen, der er det hurtigste transportmiddel. Med den højere hastighed og generelt mere trafik, er det om muligt endnu mere vigtigt at have noget ordentligt sikkerhedsudstyr til cykelturen. En cykelhjelm kan være det eneste der afgør, om et styrt på cyklen bliver fatalt eller man slipper med et par skrammer. Det kan på ingen måde betale sig, at spare cykelhjelmen eller andet sikkerhedsudstyr væk. Alle man taler med, som har været udsat for et voldsomt styrt og er kommet slemt til skade, fordi de ikke havde styr på sikkerheden siger, at kunne de gøre det om, ville de sørge for, at have sikkerhedsudstyret i orden – og det er langt bedre at tænke tanken nu og få styr på sikkerheden, når du cykler end at ligge på hospitalet og tænke på, at det der sikkerhed er ret vigtigt. Uanset finder du det rigtige udvalg af sikkerhedsudstyr til cykelturen her på siden – god cykeltur, når du når så langt.