Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

De fleste danskere lærer at cykle fra barnsben, og cyklen er et transportmiddel, der bliver brugt flittigt landet over. Over de sidste år har en lidt anden type cykel dog vundet frem på cykelstierne. Her er der selvfølgelig tale om ecyklen.

En lille hjælp

Med en ecykel skal du stadig træde rundt i pedalerne for at komme frem. Forskellen er dog, at du ligeledes får en smule hjælp i form af en motor. Dermed kan du komme hurtigere frem på cykelstien eller blot slappe en smule mere af i benene.

Prøv en af vore ecykler, hvis det lyder som noget for dig. Har du først prøvet de smarte cykler, vil du garanteret foretrække disse frem for en gammeldags cykel.

Ecykler er for alle

Ecykler henvender sig ikke kun til folk i bestemte grupper. Der er nemlig mange forskellige mennesker, der kan drage fordel af en ecykel. Det kan for eksempel være, at du har langt til arbejde, og transporttiden derfor bliver for lang, hvis du skal køre på en almindelig cykel.

Det kan ligeledes være, at du har dårlige knæ eller af andre grunde har svært ved at køre på en cykel uden motor. Her kan ecyklen ligeledes være en stor hjælp.

Vælg din ecykel med omhu

En ecykel er naturligvis ikke bare en ecykel, og derfor er det en god idé at vælge med omhu, hvis du står over for et køb. Blandt andet er der forskel på, hvor batteriet er placeret samt, hvor lang tid batteriet holder.

Vil du være sikker på, at du bliver glad for din ecykel, er dette nogle faktorer, som du må holde for øje. For at få en god oplevelse, er det nemlig vigtigt, at din ecykel passer til dine behov. Ved at undersøge markedet kan du finde den cykel, der passer bedst til dig.