Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Når man som par går fra hinanden, så kan det følelsesmæssigt være enormt hårdt. Nogle mænd tackler det bedre end andre og kommer hurtigt videre. Andre tager rigtigt lang tid om at acceptere den nye situation. Hvis det er fuldstændigt afgjort, at man som par ikke skal være sammen, så er der heller ingen grund til at dvæle i fortiden. Men hvordan kommer man egentlig videre? Der findes desværre ikke en perfekt løsning, men nogle tiltag kan måske være med til at man får afledt tankerne en smule. Læs med her. 

#1 – Accepter situationen

Der kan være utallige grunde til, at dig og din eks ikke kunne fungere sammen. Måske var det et rigtigt usundt forhold som var mere eller mindre dømt til at ende. Selvom det måske er svært lige nu, så er det vigtigt på et tidspunkt at acceptere den nye situation og tro på, at det var det rigtige.

#2 – Søg hjælp hvis du har behov

Det er vigtigt at passe på sit mentale helbred. Et brud kan være enormt hårdt psykisk og det er vigtigt at man søger hjælp hvis der er behov. Eller om ikke andet snakker med en eller flere om problemerne.

#3 – At komme videre

For nogle giver det også mening at komme videre på anden vis. Eksempelvis igennem dating. Måske er du på jagt efter en ny sød flirt. Måske er det andet du er på udkig efter, Du kan eksempelvis prøve sexdating Scor. På datingsiden Scor kan du oprette en profil og finde dates eller nye bekendtskaber.

#4 – Spring ud i nye ting

Det er vigtigt at have nogle positive oplevelser at glæde sig til. Særligt hvis man befinder sig et mørkt sted mentalt. Aftal eventuelt med kammeraterne, at I skal i byen eller lave nogle andre aktiviteter sammen.

#5 – Et hav af nye muligheder

Når man bliver single, så er det ikke altid at man kan se så mange muligheder foran sig i begyndelsen. Men som tiden går finder mange ud af, at der er masser af nye muligheder for at gøre ting man måske ikke ville have gjort, hvis man var i et forhold. Det er måske nu du skal gribe chancen.

#6 – Kom lidt væk hjemmefra

Det er ikke altid, at det hjælper at befinde sig i det samme miljø som man ikke har det godt i, når man heler efter et brud. Det kan derfor være hjælpsomt at rejse lidt væk. Tag eventuelt lidt fri, rejs sydpå i en uge eller book en længere rejse. Det kan gøre underværker at mærke solen, samt være i nye omgivelser. Spørg eventuelt om dine gode venner vil med på en rejse inden så længe.